Ta bort ditt konto
Du kan ta bort ditt konto och dess data själv.
- Öppna Inställningar → Mitt konto (i appen för iPhone och iPad: Konto → Profil).
- Välj Ta bort konto.
- Bekräfta. Då tas kontot, alla event, alla foton och alla mallar bort permanent, och det går inte att ångra.
Om du inte kan logga in mailar du support@eventybooth.com från adressen som är kopplad till kontot, så tar vi bort det åt dig.
More in Kontoinställningar