Șterge-ți contul
Îți poți șterge singur contul și datele asociate.
- Deschide Setări → Contul meu (în aplicația pentru iPhone și iPad: Cont → Profil).
- Alege Șterge contul.
- Confirmă. Astfel se șterg definitiv contul, toate evenimentele, toate fotografiile și șabloanele, iar acțiunea nu poate fi anulată.
Dacă nu te poți conecta, trimite un e-mail la support@eventybooth.com de pe adresa asociată contului și îl ștergem noi pentru tine.