Usuń swoje konto
Konto wraz z danymi możesz usunąć samodzielnie.
- Otwórz Ustawienia → Moje konto (w aplikacji na iPhone'a i iPada: Konto → Profil).
- Wybierz Usuń konto.
- Potwierdź. Spowoduje to trwałe usunięcie konta, wszystkich wydarzeń, wszystkich zdjęć i szablonów. Tej operacji nie można cofnąć.
Jeśli nie możesz się zalogować, napisz na adres support@eventybooth.com z adresu powiązanego z kontem, a usuniemy je za Ciebie.
More in Ustawienia konta