Slett kontoen din
Du kan slette kontoen din og dataene i den selv.
- Åpne Innstillinger → Min konto (i appen for iPhone og iPad: Konto → Profil).
- Velg Slett konto.
- Bekreft. Dette sletter kontoen, alle arrangementer, alle bilder og maler permanent, og det kan ikke angres.
Hvis du ikke kan logge inn, send en e-post til support@eventybooth.com fra adressen som er knyttet til kontoen, så sletter vi den for deg.
More in Kontoinnstillinger