Fiók törlése
A fiókodat és az ahhoz tartozó adatokat saját magad is törölheted.
- Nyisd meg a Beállítások → Saját fiók menüpontot (az iPhone-os és iPad-es alkalmazásban: Fiók → Profil).
- Válaszd a Fiók törlése lehetőséget.
- Erősítsd meg. Ezzel véglegesen törlődik a fiók, minden esemény, az összes fotó és sablon, és a művelet nem vonható vissza.
Ha nem tudsz bejelentkezni, írj a support@eventybooth.com címre a fiókhoz tartozó e-mail-címedről, és mi töröljük helyetted.