Διαγραφή του λογαριασμού σου
Μπορείς να διαγράψεις μόνος σου τον λογαριασμό σου και τα δεδομένα του.
- Άνοιξε Ρυθμίσεις → Ο λογαριασμός μου (στην εφαρμογή για iPhone και iPad: Λογαριασμός → Προφίλ).
- Επίλεξε Διαγραφή λογαριασμού.
- Επιβεβαίωσε. Με αυτή την ενέργεια διαγράφονται οριστικά ο λογαριασμός, όλες οι εκδηλώσεις, όλες οι φωτογραφίες και τα πρότυπα, και δεν μπορεί να αναιρεθεί.
Αν δεν μπορείς να συνδεθείς, στείλε email στο support@eventybooth.com από τη διεύθυνση του λογαριασμού και θα τον διαγράψουμε εμείς για σένα.