Slet din konto
Du kan selv slette din konto og dens data.
- Åbn Indstillinger → Min konto (i appen til iPhone og iPad: Konto → Profil).
- Vælg Slet konto.
- Bekræft. Det sletter permanent kontoen, alle events, alle billeder og skabeloner, og det kan ikke fortrydes.
Hvis du ikke kan logge ind, kan du sende en e-mail til support@eventybooth.com fra den adresse, der er knyttet til kontoen, så sletter vi den for dig.