Smazání účtu
Svůj účet i jeho data můžete smazat sami.
- Otevřete Nastavení → Můj účet (v aplikaci pro iPhone a iPad: Účet → Profil).
- Vyberte Smazat účet.
- Potvrďte. Tím se trvale smaže účet, všechny akce, všechny fotky a šablony a nelze to vrátit zpět.
Pokud se nemůžete přihlásit, napište na support@eventybooth.com z adresy, která je uvedena u účtu, a my účet smažeme za vás.