Изтриване на акаунта ти
Можеш сам да изтриеш акаунта си и данните към него.
- Отвори Настройки → Моят акаунт (в приложението за iPhone и iPad: Акаунт → Профил).
- Избери Изтрий акаунта.
- Потвърди. Така акаунтът, всички събития, всички снимки и шаблони се изтриват окончателно и това не може да бъде отменено.
Ако не можеш да влезеш, пиши на support@eventybooth.com от адреса, с който е регистриран акаунтът, и ние ще го изтрием вместо теб.
More in Настройки на акаунта