Det levande onlinegalleriet
Varje event har ett privat onlinegalleri i molnet. Bilderna visas i det allteftersom de tas, och gäster kan öppna det via gallerilänken. Du kan stänga av det med Enable Live Gallery under Inställningar → Live Gallery och skydda det med ett lösenord.
Hur länge bilderna sparas beror på din plan, från 1 till 12 månader. Dina eventbilder tillhör dig.
More in Delning och gallerier