Živá online galéria
Každá udalosť má súkromnú online galériu v cloude. Fotografie sa v nej zobrazujú hneď po nasnímaní a hostia ju môžu otvoriť cez odkaz na galériu. Môžete ju vypnúť pomocou možnosti Enable Live Gallery v časti Nastavenia → Live Gallery a chrániť ju heslom.
Ako dlho sa fotografie uchovávajú, závisí od vášho plánu – od 1 do 12 mesiacov. Fotografie z vašich udalostí patria vám.