Galeria online live
Fiecare eveniment are o galerie online privată în cloud. Fotografiile apar în ea pe măsură ce sunt făcute, iar invitații o pot deschide din linkul galeriei. O poți dezactiva cu Enable Live Gallery din Setări → Live Gallery și o poți proteja cu o parolă.
Cât timp sunt păstrate fotografiile depinde de planul tău, între 1 și 12 luni. Fotografiile de la evenimentele tale îți aparțin.