Galeria online na żywo
Każde wydarzenie ma prywatną galerię online w chmurze. Zdjęcia pojawiają się w niej na bieżąco, gdy tylko zostaną zrobione, a goście mogą ją otworzyć za pomocą linku do galerii. Możesz ją wyłączyć opcją Enable Live Gallery w sekcji Ustawienia → Live Gallery oraz zabezpieczyć hasłem.
Czas przechowywania zdjęć zależy od Twojego planu i wynosi od 1 do 12 miesięcy. Zdjęcia z Twoich wydarzeń należą do Ciebie.
More in Udostępnianie i galerie