Det direkte nettgalleriet
Hvert arrangement har et privat nettgalleri i skyen. Bildene vises der etter hvert som de tas, og gjestene kan åpne det via galleri-lenken. Du kan slå det av med Enable Live Gallery under Innstillinger → Live Gallery, og beskytte det med passord.
Hvor lenge bildene lagres, avhenger av abonnementet ditt, fra 1 til 12 måneder. Arrangementsbildene dine tilhører deg.
More in Deling og gallerier