Det live online galleri
Hvert event har et privat online galleri i skyen. Billeder dukker op i det, efterhånden som de bliver taget, og gæster kan åbne det via galleri-linket. Du kan slå det fra med Enable Live Gallery under Indstillinger → Live Gallery og beskytte det med en adgangskode.
Hvor længe billederne gemmes, afhænger af din abonnementstype, fra 1 til 12 måneder. Dine eventbilleder tilhører dig.
More in Deling og gallerier