Živá online galerie
Každá akce má v cloudu soukromou online galerii. Fotky se v ní objevují ihned po pořízení a hosté ji mohou otevřít přes odkaz na galerii. Můžete ji vypnout pomocí volby Enable Live Gallery v části Nastavení → Live Gallery a chránit ji heslem.
Jak dlouho se fotky uchovávají, závisí na vašem tarifu, a to od 1 do 12 měsíců. Fotky z vašich akcí patří vám.
More in Sdílení a galerie