Онлайн галерията на живо
Всяко събитие има частна онлайн галерия в облака. Снимките се появяват в нея, докато се правят, а гостите могат да я отворят от връзката към галерията. Можеш да я изключиш с опцията Enable Live Gallery в Настройки → Live Gallery и да я защитиш с парола.
Колко дълго се съхраняват снимките, зависи от твоя план – от 1 до 12 месеца. Снимките от твоите събития са твои.